dijous, 7 de juny del 2012

SABEN ELS VOSTRES FILLS NAVEGAR PER INTERNET?

Arrel dels problemes sorgits amb els comptes d'internet, n'hem xerrat a classe i s'ha detectat que una gran majoria d'alumnes utilitzen xats com ara messenger amb un desconeixement total dels perills que pot dur. També molts i moltes tenen facebook personal, per fer-lo han mentit en la seva edat.
Ens vam posar en contacte amb el policia tutor Toni Cladera que avui ha vingut a fer una xerradeta sobre el tema. Us deix aquí un enllaç que podeu llegir amb ells.

http://www.policiaciutadella.org/Contingut.aspx?IdPub=2377&Seccio=56#Exproradors

2 comentaris:

  1. Madre de María V.
    todo lo que esta escrito yo se lo dije a mi hija ,un día ella se enfado con migo porque no le deje abrir una pagina en el fa cebo y la verdad que maría se enojo mucho y por lloro y estuvo mal varios días.y la verdad que quemar etapas es triste la vida hay que vivir la poco a poco.

    ResponElimina
  2. Tonia:
    El que li fa mes por a la meva mare es que per el xat deim coses que mai mos atreviriem a dir cara cara. No podem tenir dues personalitats: una al internet i una altre al món real.Lo millor seria deixar els xats i anar a jugar un poc mes a la plaça dels pins!

    ResponElimina